Vásárlóink üzletünkben a legváltozatosabb formájú, márkájú és anyagú szemüvegkeretek közül választhatnak.


Multifokális , bifokális, vékonyított, vagy fényre sötétedő szemüveget szeretne készítetni? Bátran forduljon hozzánk, segítünk!


10 munkanap alatt szinte bármilyen lencsefajtát meg tudunk rendelni, a legszélesebb dioptria tartományokban. Természetesen rendelkezünk raktári lencsekészlettel, amelyből akár 1 munkanap alatt elkészítjük szemüvegét!


A felületkezelésekről sem feledkezünk meg! A karcmentes lencsék felületét különleges technikai eljárással polírozzák, így az ellenáll a száraztörlési, és kisebb mechanikai behatások miatt keletkező karcokkal szemben. Az antireflex bevonatú lencséknek nagyobb a fényáteresztő képességük , mely szürkületben és műfénynél segít, hogy a szem nehezebben fáradjon el.


Számítógép előtt hamar fárad, könnyezik a szeme? Erre is van megoldás! Válasszon számítógép védőszemüveg lencséink közül, és számolja el vállalkozásában, vagy munkáltatójánál.


Munkahelyén gyakran kell váltogatni a távoli és olvasószemüvegét?  Válasszon munka vagy irodai szemüveglencséink közül. Így megoldható, hogy egy szemüveggel élessen lássa a dokumentumait, a monitort, és ügyfelét is.


Nyáron zavarja az erős napsütés, télen elviselhetetlen a hóvakítás? Védje szemeit a káros sugárzás ellen akár színezett, akár fényre sötétedő szemüveglencsékkel. És most már POLARIZÁLT dioptriás napszemüveglencsékkel is tudunk szolgálni!